Tee pilates-harjoitteita itsenäisesti videosarjani avulla

Haluatko tehdä ohjattuja pilatesharjoitteitasi itsenäisesti, vaikkapa kotona, mökillä tai reissussa? Videosarjani avulla tämä on helppoa! Kuukausitilaajana voit katsoa koko pilatesvideosarjaani matkapuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta missä tai milloin tahansa.

Tee Pilates-sarjat helposti kotonasi

Videosarjani sisältää suosituimmat Pilates-sarjani videomuodossa, katso maksuton näytevideo --> 

Näin saat koko videosarjan käyttöösi

 1. Tilaa kuukausitilaus alta
 2. Saat laskun sähköpostiisi
 3. Maksa lasku omassa verkkopankissasi ja laita se kuukausittaiseen suoraveloitukseen

Voit päättää tilauksen milloin vain ilman irtisanomisaikaa ilmoittamalla asiasta sähköpostitse ja päättämällä suoraveloituksen. 

Pilatesvideot, kuukausitilaus

Katso pilatesvideoitani missä ja milloin tahansa, kotona, mökillä tai reissussa.

9,00 

/kk

Rentoutusharjoitus

Kesto 12:13

Yläkroppatreeni - lisää liikkuvuutta niska/hartiaseudulle

Kesto 12:15

Pilates 30 min välineenä rulla

Kesto 32:01

Pilateksen perusteet

Kesto 34:54.

Core-treeni

 
Kesto 21:57.

Kehonhuolto

 Kesto 31:14.

Pilatesta seisten

Välineenä keppi, rulla tai kuminauha.
Kesto 17:16.

Pilates käsipainoilla

Kesto 40:54

Kuminauhapilates

Välineenä kuminauha
Kesto 35:12

Rengaspilates

Välineenä rengas
Kesto 29:32

Mattopilates

Kesto 29:56
 • "Tiesimme vanhojen sivujen olevan vanhentuneet, mutta emme aluksi osanneet oikein sanoa mitä halusimme. Tekon tiimi osasi kuitenkin esittää oikeita kysymyksiä, joiden avulla he saivat punaisen langan meistä ulos.  

  Uusista nettisivuista on tullut paljon positiivista palautetta, ja niiden avulla erotumme nyt selkeästi kilpailijoista."
  Tomi Vinni, Kylmäteräs Oy
  Lue referenssitarina >>
 • "Nyt kun tunnen tämän luottamuksen tason, on tosi helppo lähestyä kaikilla asioilla. Ei ole pakkomyynnin tunnetta, jos antaa pikkusormen niin ei lähde koko käsi menemään.

  Teiltä usein saa enemmän kuin tilaa. Tarkoitan sellaisia kommentteja ja vinkkejä, jotka eivät suoraan liity tilattuun palveluun."
  Jyrki Suominen, Appmill / Framecomp Oy
 • "Nettisivut ja Google-markkinointi toivat nopeasti uusia asiakkaita, nyt on töitä useaksi kuukaudeksi eteenpäin. Olen kyllä tyytyväinen."
  Juha Kovala, Jkl Rakennuspojat Oy
 • "Hommat meni just niin kuin oli ajateltukin. Tykkäsin siitä että neuvottelut hoidettiin kasvotusten. Saatiin paljon ehdotuksia, mitä ei itselle olisi tullut mieleen. Logoa on kehuttu kovasti."
  Olli Kotomäki, Eritoimi Oy
  Lue referenssitarina >>
 • "Projekti meni loistavasti maaliin, olen erittäin tyytyväinen. Meillä itsellä oli pieni paine ja stressi päällä kun aikataulu oli niin kiireinen, mutta tämähän meni kun vettä vaan. Jäi kyllä hyvä fiilis kaikin puolin."

  Jari Savonen, Taso1Pinta Oy
 • "Tämmöistähän palveluahan minä olisin alun pitäen kaivannut, olen oikein tyytyväinen. Nettisivusto nousi Googlen hakutuloksissa ykköspaikalle ja uusia yhteydenottoja on alkanut tulemaan."
  Pasi Puumalainen, Metsäkoneurakointi Puumalainen Oy
 • "Olette kyllä yrittäjävetoiselle firmalle arvokas kumppani. Tunnette niin hyvin markkinoinnin teknologiat, joihin itsellä ei riitä aika perehtyä. Osaatte myös hyvin tarjota asiakkaan kokoluokkaan ja markkinan kokoon mitoitettuja palveluita."
  Ilmo Saarela, IS Automotive Oy
 • "En itse viihdy tärkeilijöiden kanssa. Te ette ole olevinanne muita viisaampia, olette ihan normaaleja ihmisiä. Nettisivujen kaupustelijoita soittelee koko ajan mutta niille on mukava sanoa että meillä on kumppani, joka hoitaa ne asiat meidän omien tarpeiden mukaan."
  Ari Hulkkonen, Ari Hulkkonen Oy

Liity postituslistalleni!

Saat pari kertaa kuukaudessa hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kehonhuollosta mm. erilaisten liikkuvuus- ja pilatesharjotteiden muodossa. Mikäli otat nämä vinkit osaksi omaa arkeasi, parannat merkittävästi omaa hyvinvointiasi pysyen liikkuvampana, energisempänä ja vahvempana.
Liity postituslistalle  >>
Kirsti Piirainen
kirsti.piirainen@gmail.com
Tilaus- ja toimitusehdotOma sivuni
0
0,00  0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.