KehonhuoltoTiimi

Tule mukaan KehonhuoltoTiimiin!

Haluatko luoda pysyvän kehonhuolto-rutiinin, jonka avulla pysyt vetreänä ja toimintakykyisenä läpi elämän? Pystyt jatkamaan sinulle tärkeitä harrastuksia sekä nauttimaan elämästä yhdessä läheistesi ja ystäviesi kanssa ilman mahdollisia kipuja ja rajoituksia. Haluatko kuulua yhteisöön, joka kannustaa toisiaan liikkumaan ja huolehtimaan itsestään ilman “tiukkapipoista” nipotusta. Yhteisöön, jonka mottona on elää täysipainoista, energistä ja onnellista elämää iästä huolimatta.
Tunnit ovat monipuolisia kehonhuoltotunteja, joissa yhdistetään pilatesta, erilaisia venytystekniikoita sekä rentousharjoituksia.

Annan ohjaajana ryhmälle kaiken oppini ja kokemukseni liikunta-alan ammattilaisena.

Olen toiselta ammatiltani hieroja, joten minulla on vankka tietämys ja vuosikymmenten kokemus kehonhuollosta myös sieltä puolelta.
Miten homma toimii?
Tiimi toimii kuukausijäsenyydellä kokoontuen viikottain etätuntien merkeissä. Tunnista jää myös tallenne, jonka voi tehdä milloin itselle sopii, ja vaikka useampaan kertaan. Tiimillä on myös oma FB-ryhmä, jossa jaetaan lisää vinkkejä kehonhuoltoon ja hyvinvointiin liittyen. Jäsenyyden voi ottaa joko kuukaudeksi, 3 kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai koko vuodeksi.
Hinnat:
1 kk 45€
3 kk 130€
6 kk 250€
12 kk 400€

Voit maksaa myös liikuntaeduilla. 
Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella

Liity postituslistalleni!

Saat pari kertaa kuukaudessa hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kehonhuollosta mm. erilaisten liikkuvuus- ja pilatesharjotteiden muodossa. Mikäli otat nämä vinkit osaksi omaa arkeasi, parannat merkittävästi omaa hyvinvointiasi pysyen liikkuvampana, energisempänä ja vahvempana.
Liity postituslistalle  >>
Kirsti Piirainen
kirsti.piirainen@gmail.com
Tilaus- ja toimitusehdotOma sivuni
0
0,00  0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.